Verlichting voor Book Nook, Roombox en Diorama

Je bent op zoek naar een manier om je Book Nook of Roombox te verlichten. Hier zijn een paar suggesties:
van links naar rechts
*Het LED-theelichtje - hier zonder de vlam. Het doorzichtige plastic deel kan eenvoudig worden verwijderd en de grotendeels witte behuizing kan worden geverfd met acrylverf of worden bedekt met bijvoorbeeld mos
*De mini LED-lichtketting - kan geweldig worden gelegd als u bijvoorbeeld een doos gelijkmatig wilt verlichten. De reserve knoopcelbatterijen heb ik zelden in huis, dus die gebruik ik liever...
*De mini LED-kerstverlichting met AA-batterijhouder. Ik koop altijd degene met max. 20 LED omdat het licht voldoende is en de kabel niet te lang is. Hiervoor heb ik altijd oplaadbare batterijen die ik oplaad in plaats van nieuwe batterijen te halen.
Maar als ik specifiek LED's wil installeren, bijvoorbeeld achter een raam
of op/in een miniatuurobject dan doe ik dat met deze miniatuurverlichtingsset die ik heb samengesteld.
Hoe belicht je je miniatuurwerken? Deel hier je ervaringen met andere miniaturisten.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.